dijous, 1 d’octubre del 2015

Imatges amb imagechef


Avui, hem fet una pràctica que consisteix en crear imatges amb una frase que fomente l'ús del Valencià. A continuació vos presentem les imatges que hem creat nosaltres.



En aquesta imatge podem veure el dibuix d'una papallona i al seu fons podem llegir la frase que hem escrit per tal de fometar l'ús de la nostra llengua: "Junts fem Valencià".




Com podem veure a aquesta imatge apareix una senyal com a fons. Dins de la mateixa, apareix la clau de sol i algunes notes musicals, per això hem decidit escriure la frase següent: "Estime la música en Valencià".

En aquesta imatge hem decidit elegir el dibuix d'un xiquet, la frase que hem escollit es la següent: "Per un món que parle en Valencià". Aquesta en concret, podriem utilitzar-la en una classe d'infantil com a model, on tots els nens haurien de fer altre dibuix semblant.




En la següent imatge hem inventat una nom per a un equip: "Som i serem". I hem triat els color roig i groc per tal de representar la bandera del País Valencià.

I finalment, adjuntem dos imatges nostres perquè vegueu que ni han molts més fons i es poden crear qualsevol tipus d'imatges. Per aquesta raó pensem que esta activitat és molt pràctica i ens pot servir per a treballar amb xiquets d'infantil, ja que apareixen diferents tipus d'imatges i açò en facilitarà qualsevol treball a classe siga de la temàtica que siga. A més, podem fer que els xiquets participen en tot moment per a crear la imatge entre tots.






Ens ha semblat una pàgina fàcil de manejar i recomanable, per això deixen ací el seu enllaç.

Animeu-vos a visitar-la!

Veieu ací la web

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada