dimarts, 29 de setembre del 2015

29/09/2015 Diari de classe


A la classe de hui, en primer lloc, Rosabel ens ha informat sobre un congrés  que es realitzará a la nostra universitat el proper dia 1 de desembre. Aquest congrés  es realitzarà durant un any i recorrerà més de 30 universitats espanyoles, i finalitzarà presentat una sèrie de conclusions al VII Congrés Munidal pels Drets de la Infància i l'Adolescència que tindrà lloc a finals del 2016. Per aquesta raó, la nostra profesora ens ha proposat ser voluntaris ja que es trata d'una bona causa, i a més està molt relacionat amb allò que estudiem. A continuació adjunte l'enllaç per si algú esta interesat i un vídeo per tal de que conegueu millor en que consisteix aquest congrés:


En segon  lloc, i per tal de continuar treballant amb la nostra endevinalla, Rosabel ens ha explicat com adjuntar els audios i les cançons amb el Power Point. A més a més ens ha explicat com retallar els audios i les cançons per tal de que no tinguem que esperar molts segons per a que començen a sonar. 

Finalment, ens ha deixat el temps que quedava per a treballar per parelles amb la nostra endevinalla i ens ha informat que avui era l'últim dia per a treballar-la a classe.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada