dijous, 1 d’octubre del 2015

Cartell amb Bighugelabs

Bon dia Blogguers i Bloggueres, avui volem compartir amb vosaltres una nova pràctica que hem realitzat a classe. Aquesta, consisteix en realitzar un cartell per a cinema. Però, en el nostre cas, per tal de treballar un poc més a fons amb temes relacionats amb l'educació infantil, hem decidit realitzar un cartell de carnestoltes per als xiquets de primer i segon cicle. A continuació adjuntarem el cartell i tot seguit explicarem en què podria consistir l'activitat que es proposa.




Aquest és el nostre cartell, si analitzem el cartell podem veure que l'activitat estarà dirigida per nosaltres (Marina i Sandra) i que tracta la celebració de carnestoltes al col·legi Cervantes (aquest nom l'hem utilitzat perque la nostra escola es deia així). A continuació, trobem el títol de l'activitat "Carnestoltes Infantil" i tot seguit la temàtica de les disfresses, que en aquest cas és "El circ". Finalment, apareix la data en que es realitzarà l'activitat i els crèdits.


D'altra banda ens agradaria destacar que aquesta pràctica ens ha paregut molt útil ja que ens pot servir per a treballar amb els nostres alumnes i que aquestos realitzen el seu propi cartell de carnestoltes o de qualsevol altra festa. A més, es pot utilitzar per a crear cartells de qualsevols festa, cel·lebració, etc. En canvi, pensem que la pàgina no es molt fàcil d'utilitzar perque al estar en anglés algunes lletres i alguns simbols no els reconeix.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada