dijous, 1 d’octubre del 2015

1/10/2015 Diari de classe


A la classe de hui, en primer lloc, la nostra profesora ens ha informat d'un treball que començarem a realitzar la setmana que ve  i que consistirà en treballar un tema teòric que ens asignarà la profesora a cada un dels grups que estaran formats per quatre persones. 

En segon lloc, ens ha explicat com s'inserixen els vídeos al Power Point per tal d'acabar d'explicar-nos com funciona el programa. A més a més, ens ha mostrat com fer alguns dissenys per a presentacions del Power Point i Word, com per exemple la forma que tenim per a realitzar l'índex dels nostres treballs i la veritat es que m'ha sigut de gran ajuda i estic segura que a l'hora de realizar futurs treballs hem permitirà anar molt més ràpid.

En tercer lloc, hem visitat diverses pàgines web on hem pogut trobar varies aplicacions sobre com modificar i crear les nostres pròpies imatges. A continuació adjuntaré els diferents enllaços que hem visitat a classe i un exemple d'imatge de cada un d'ells.









Finalment, ens ha explicat una nova pràctica que consisteix en crear un cartell de cinema i ens ha deixat temps per començar a fer-lo. En el nostre cas hem decidit fer un cartell per a Carnestoltes. A continuació podreu visitar la página si feu click en la paraula "Enllaç".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada