dijous, 24 de setembre del 2015

24/09/15 Diari de classe


A la classe de hui, en primer lloc, la nostra profesora ens ha acabat d'explicar el funcionament del blog amb l'objectiu de que sapiem que podem crear qualsevol entrada sobre allò que ens agrade compartir amb la resta, o que considerem que està relacionat amb l'educació Infantil o amb alguna altra activitat realitzada a classe.

En segon lloc, ens ha mostrat també el llistat d'enllaços i gadgets per tal de que els utilitzem si volem per a realitzar la nostra endevinalla. 

En tercer lloc, ens ha mostrat un nou enllaç per cercar sons que també podem emprar en la nostra endevinalla. L'enllaç es el següent: 


Tot seguit, ens ha deixat la resta del temps per a realizar per aparelles l'endevinalla multimèdia. En el meu cas, jo treballaré amb la meua companya Marina, les dos vam estar buscant juntes a casa l'endevinalla i després de visitar algunes pàgines van trobar una que ens va encantar. Algun dels enllaços visitats son els següents:


Aquest últim enllaç es una pàgina molt interesant per trobar material didàctic per als xiquets d'infantil, a més podem veure algunes experiències educatives.

A més a més, m'agradaria compartir amb vosaltres un enllaç on podem trobar un joc anomenat "M'endevines" que els servirà per aprendre endevinalles. Si feu "click" en el nom, vos llevarà a la pàgina.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada