dimarts, 3 de novembre del 2015

03/11/2015 Diari de classe


Bona vesprada blogguers i bloggueres,

A la classe de hui, en primer lloc, Rosabel ens ha estat explicant per mitjà d'un exemple de presentació power point la manera en la que deuría d'estar la nostra presentació sobre el tema teòric, amb l'bjectiu d' ultimar detalls abans d'enviar-la. Els errors més freqüents han sigut el tipus de lletra i les imatges de fons que no deixen llegir be el text.

En segon lloc, i com ja vam comentar la setmana passada, hem estat provant la nova aplicació que haviem de portar descarregada de casa, Kahoot que es un sistema de resposta basat en un joc amb el que s'obté feedback dels alumnes en temps real, és a dir, és un sistema de resposta amb el que es pot crear questionaris, enquestes i debats. Tot seguit hem estat veient alguns exemples de com utilitzar el kahoot a l'Educació Infantil, on hi apareixien alguns xiquets jugant a aquest lloc i aprenent al mateix temps. A continuació adjuntare un vídeo de com es treballa aquesta aplicació a l'aula. 




En tercer lloc, hem conegut una nova aplicació web molt pareguda al photoshop que s'anomena Pickmonkey y que serveix per a modificar i corregir les nostres fotografies. Ací us deixe alguns exemples:



Finalment, ens ha enviat una nova activitat, la de crear una imatge modificada per nosaltres que estiga relacionada amb l'Educació Infantil. Ací teniu un exemple que he fet per a que vegueu més o menys el resultat de la fotografía.

Ací teniu l'imatge triada d'internet: 


Ací teniu l'imatge ja modificada amb el pickmonkey:


Espere que vos agrade, salutacions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada