dimarts, 17 de novembre del 2015

17/11/2015 Diari de classe


Bon dia bloggers i bloggueres,

A la classe de hui, en primer lloc, Rosabel ens ha comptat com es va desenvolupar les jornades de lluita per la Infancia que es van celebrar dissapte a Sant Vicent i ens ha mostrat algunes imatges per tal d'agrair-li als companys i companyes voluntàries que hi van participar.

En segon lloc, hem tingut que repetir el Kahoot de l'altre dia perque com ja vam explicar no es va quedar guardat. Seguidament, avans de començar amb les exposicions hem entregat els fulls setmanals on es compta la nostra participació a les exposicions. Tot seguit Rosabel ens ha ensenyat a ficar una llicència al nostre bloc personal.

Cerqueu ací Enllaç per fer-vos la vostra llicència de manera totalment gratuita. Es generara automaticament després de respondre una sèrie de preguntes. Ací vos adjunte una fotografia per a que vegueu com es fa.


En tercer lloc, ha exposat altre grup, en aquest cas el grup 4 format per; Noelia, Nieves,Marina y Andrea. Que ens han explicat el tema 4, L’organització de les TIC als centres d’infantil i primaria. Pla TAC. Tot seguit hem realitzat el Kahoot.

Si voleu veure la presentació amb Prezzi cerque ací Enllaç.



Espere que vos agrade i vos siga d'utilitat. Salutacions.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada