dimarts, 27 d’octubre del 2015

27/10/2015 Diari de classe


A la classe de hui, Rosabel ens ha mostrat noves aplicacions web que ens seràn de molta utilitat a l'hora de fer treball que requerisquen presentacions Power Point. A més a més, també ens ajudaran a compartir els nostres treballs amb la resta.

En primer lloc, hem visitat la pàgina Slideshare si cerqueu damunt vos llevarà a la web on prodreu veure moltes presentacions Power Point distribuides per temes. Però, si a més voleu putjar alguna presentació com es en el nostre cas l'endevinalla deureu de fer-vos un compte. Nosaltres com heu vist ja tenim l'endevinalla putjada al bloc.

A continuació vos deixe una imatge per tal de que vegueu millor com es aquesta aplicació web:



En segon lloc, hem visitat una aplicació web que es diu Glogsteredu. Aquesta permet fer murals multimèdia i hem estat conversant sobre els diferents temes dels que podriem realitzar el mural i  hem  vist alguns exemples. A continuació, vos deixe una imatge per tal de que vegueu com està distribuida l'apicació web.



En tercer lloc, hem vist un altra aplicació web que s'anomena Linoit i que permet fer suros de forma digital, a més hem estat pensant algunes idees per a fer-ho com: un mural per al aniversari dels xiquets de la classe on els companys i els pares puguen escriure alguna cosa felicitant-lo,o fer una excursió i posar les fotos dels xiquets per a que els pares puguen veure què fan. Altre exemple, seria crear un mural amb notes per als pares per exemple per comunicar una reunió. 

A continuació hem començat a fer un mural múltimedia per parelles. En la pròxima classe crearem un  mural comú per a la nostra classe on tots puguem escriure. Pero abans de començar a fer-ho ens ha mostrat com va la pàgina es a dir;

-Com escriure una nota.
-Com posar una imatge.
-Com es posa un vídeo.
-Com adjuntar un document.

Ací teniu una imatge on podeu veure com està distribuida aquesta aplicació web.


Finalment, hem començat a fer el nostre propi mural, nosaltres hem realitzat un mural sobre un festival de nadal. Salutacions. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada